בדף זה תוכלו למצוא תשובות
כנסו למסך TASE+ תיק אישי ולחצו על כפתור עם שלוש הנקודות בצד שמאל למעלה. בתפריט שיפתח למטה, לחצו על "מחיקת תיק".
שימו לב כי לאחר מחיקה לא ניתן לשחזר את התיק
יצירת קשר